Fredags afslapning

“Milk_shake med i badet”

Jeg arbejder jo som frisør elev i en salon i Glostrup. Hvor der ligesom alle andre frisørsaloner er en masse hårprodukter, og man bliver dagligt stillet de klassiske spørgsmål af kunderne “Hvad synes du” og “Hvad kan du anbefale”  når de står overfor en hylde fyldt med produkter de aldrig har prøvet, og måske endda aldrig har set eller hørt om. Som frisør er det letteste i verden at bilde kunderne alt muligt ind. Det er så let bare at stikke dem et produkt i hånden og sige “den her er den absolut bedste på marked” uden så at være det. Folk lytter jo til deres frisør i og med, de er eksperterne inde for området.

Alle saloner har deres egne farvorit produkter, og alle frisøre har deres egne farvorit produkter. Jeg kan sagtens sige til Fru. Jensen at vores nye silver shampoo er det bedste i verden, men det hjælper ikke hvis Fru. Jensen er mørkhåret. Så fordi din frisør siger ét bestemt produkt er åhh så godt betyder det ikke nødvendigvis at det er godt for dit hår. Det handler meget om at finde de rigtige produkter til lige netop ens eget hår. Der er jo en grund til der findes så mange forskelige produkter.. hvis vi alle bruge de samme, var det nok en smule lettere 😄

Vi forhandler med mange forskellige mærker hos os, men en af vores favoritter er Milk_Shake. Hvis man ikke kender mærket skulle man ikke tro det var hårpleje der blev snakket om, men det er det altså på trods af det lidt specielle navn. Milk_Shake er en del af det italienske brand z-one concept. Milk_Shake’s produkter er en serie af kvalitetes hår pleje inspireret af naturen til at fremhæve den naturlige skønhed i håret. de forhandler med en bred serie bestående af shampoo, conditioner, intensive hair treamentes (hårkur) og styling produkter.

Mine 5 personlige farvoritter: 

1. Milk_Shake Silver shine shampoo

milk-shake-silver-shine-shampoo-300ml-lilla-32Jeg er godt nok ikke selv lyshåret men jeg elsker at bruge den på de lyshåret piger, eller piger der får lavet lyse striber. Den trækker alle de gullige nuancer der skulle være ud af håret, og efterlade det lækkert, velduftende og med en flot lys farve. Til de piger der godt kan lig de kolde toner kan jeg anbefale at vaske i denne shampoo det er forskelligt hvor længe den skal sidde alt efter hvor meget håret suger. Efterfølgende kan man komme den tilhørende silver shine whipped cream i fugtigt hår. Dermed opnår du en koldere hvid/ grå tone alt efter hvor meget du bruger.

2. Milk_Shake silver shine whipped cream

Det her er den som jeg fortalte om lige oven over, som er god at bruge sammen men silver shampooen. Men det er ikke en nødvendighed, man kan sagtens bruge den alene. Den kommes i håndklædetørt hår, altså fugtigt hår. Skummen fordeles i hele håret men specielt i de områder hvor effekten ønskes mest. Den har en duft af blåbær.

welcome

3. Milk_Shake Incredible Milk – 12 wonders 

milkshake-incredible-milk

En leave in conditioner som overskriften afsløre der har 12 vidunder effekter på håret. Beskytter mod UV-stråler, reperationer af alle hårtyper, beskytter og vedligeholder farven, beskytter mod varme, formindsker krus i håret, giver glans, tilføjer fylde og volume, forhindre spaltede spidser i at spalte yderlige, lægger skællaget ned. Alt i alt ren kærelighed til håret bestående af frugtekstrakter (solbær, hindbær, papaya og mango) Efter badet tørre man håret så det er håndklæde tørt og sprayer den derefter i. Den skal ikke skyldes ud, da det er en leave in conditioner.

    4.  Milk_Shake Whipped Cream skummilk-shake-whipped-cream-leave-in-foam-200ml-31

Den minder en del om den anden whipped cream jeg har skrevet om. Men de er simpelthen guld værd for håret. Vi bruger den rigtitg meget på langhåret piger, da den har conditioner effekten og hjælper med at få redt håret ud. Den efterlader håret dejlig blødt. Den har en duft som kan minde lidt om karamel. Ligesom den anden skal den i fugtigt hår.

5. Milk_Shake Color shampoo

Min ynglings shampoo!! Har en sød duft af karamel. Den renser og vedligeholder farvet hår, hvilket vi alle sammen efterhånde har. Giver massere af fugt til skadet hår. Alle der har prøvet den, elsker den. Man kan købe color conditioner til shampooen eller bruge en af de andre leave in produkter efter badet. milkshake-color-maintainer-shampoo

Det her var mine ynglings produkter fra Milk_Shake men der findes stadig en masse andre gode produkter fra dem, som jeg ikke har nævnt. Som sagt handler det om at finde de rigtige produkter til det rigtige hår. Vi forhandler med de fleste af deres produkter og bare til info så køre vi pt. tilbud 2 produkter for  199,- I NewHairdesign Glostrup, Skovlunde og Ballerup. Jeg håber i blev lidt klogere 😀

Chaio out there…😘👋🏼

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags afslapning