"Milk_shake med i badet"

“Dit hjem er dig, du er dit hjem”

Godaften derude.. 😋

Jeg er lige kommet hjem efter en hurtig tur i Ikea sammen med min bedste veninde. Jeg skulle egentligt bare have nogle blonde gardiner til pynt ved siden af de almindelige hvide gardiner jeg har hængene i min stue. Og så skulle jeg have nogle hvide billede rammer, jeg ender altid med at købe alt mulig ekstra som ikke var planlagt men denne gang købte jeg kun en lille pakke fyrfads dufte lys (som ikke var planlagt) og så de ting jeg kom for.

Jeg går rigtig meget op i mit hjem, og hvordan det ser ud. Hjemmet er ens base, det er stedet hvor du er dig. Stedet du kommer hjem til efter en lang og hård dag, hvor du kan lukke hele verden ude når du lukker din dør. Stedet hvor du kan lade følelserne få frit spil og bare stresse helt af. Mit hjem betyder ALT for mig.

Ens hjem er også dit bagland, og man kan hurtig lære en person at kende ved at komme i deres hjem. Alt spiller en rolle. Hvordan du indretter dig, hvilken stil du er til og hvilken følelser man får idet man træder ind i hjemmet. Hjemmet siger meget mere om de mennesker der bor der, end man regner med.

Jeg ved ikke helt i hvilken kategori man kan placere “min stil”  jeg er til hvidt med mere hvidt på 😅 Nogen gange bliver det endda lidt for hvidt synes jeg. Jeg elsker små pynte ting rundt omkring i hjemmet og det skal self passe ind i det hvide hjem, det ender altid med at være sølv lysestager, sølv fade, sølv lanterner og så en masse lys!  Min stil er egentlig ret simpel. Jeg dur ikke til det med farver og hvis jeg får en gave til hjemmet som ikke er hvid eller sølv eller ihvertfald lys så kommer den ikke frem.. desværre. Det er nok mere den romantiske stil-art jeg er til.

Svensk og norsk interiør er rigtig inspirerende synes jeg, det er præcis den stil jeg godt kan lig. Lyst og åbent. Jeg synes de danske hjem har en tindens til at blive en smule for meget Ikea, hvis man kan sige det sådan. Jeg har også selv møbler fra Ikea og jeg elsker Ikea, men mixet sammen med pyntegenstande som skaber hyggen.

(Dagens meget simple køb i Ikea)

img_8261

Jeg køber tit ting fra svenske eller norske hjemmesider, de har simpelthen så meget lækkert til hjemmet. men det er også priser derefter, hvis jeg havde en million var der nok røget en del penge på de hjemmesider. Jeg har sat nogle link ind på mine absolut ynglings hjemmesider om interiør til hjemmet. Klik på linket og så kommer du direkte til deres hjemmeside – Enjoy to be inspired

http://www.paradisetinterior.no/

http://interior123.com/

https://moodings.com/

http://ottonia.com/

https://www.classicliving.no/

img_8262img_8267img_8266img_8264

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Milk_shake med i badet"