SugarBearHair

RevitaLash øjnvippe serum

Jeg har i lang tid gerne ville have fat i en øjnvippe serum. Det faktisk ikke fordi jeg har specielt korte vipper selv, men jeg har tidligere i en længere periode fået lavet fast single eyelash og det elskede jeg. Simpelthen.. Og jeg savner de flotte lange tætte vipper men synes bare det er en små dyr “hobby” at have, man skal jo trods alt have dem fyldt op hver 3-4. uge så det er jeg stoppet med. Så nu er jeg altså på jagt efter en serum der kan give dem lidt ekstra længde. M2 har vi vist alle hørt en del om men den er saksusme også dyr!

Jeg fandt så RevitaLash serum som jeg googlet for lige at tjekke hvor “populær” den var og den får faktisk en del ros af forbrugerne så nu har jeg prøvet at bestille den hjem, så håber jeg den lever op til forventningerne.

Imodsætningen til M2 som i mine øjne er ret dyr så koster RevitaLash kun 359,- det er så også kun for 1ml. men tænker jeg starter med den lille af dem for lige at finde ud af om den overhoved virker på mine vipper.

Hvis du ligesom mig gerne vil afprøve RevitaLash kan den købes ⇒ lige her

revitalash

“RevitaLash Eyelash Conditioner er et prisbelønnet serum til øjenvipperne. Denne serum både plejer og styrker vipperne, så de bliver stærke og mere fyldige. Dette vidundermiddel virker på bare 3-8 uger, og man vil derefter kunne se en betydelig forskel. Udover at styrke og give mere fylde, så er dette serum også med til at give vipperne et løft, så de får en smukt buet form. Det indeholder blandt andet hvedeprotein, morgenfrue og grøn te, som både plejer, styrker og beskytter vipperne, så de bliver mere smidige og ikke knækker. Væksten fremmes, og hårene livscyklus forlænges”

15_c9f0f895fb_revitalashfr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SugarBearHair