En hver selfie elsker, skal have et selfie cover

Min ynglings selvbruner

Hej piger..  😋

Jeg har taget rigtig meget sol igennem tiden og med alt den kræft der nærmeste “florrer” rundt i Danmark kan man ikke lade vær med at tænke “åh nej hvad nu hvis” så derfor har jeg den seneste tid brugt meget selvbruner både i hverdagen men specielt når jeg skulle noget.

I mine øjne ser man altså bare bedst ud når man har lidt kulør, man ser på en eller anden måde sund og frisk ud når man kan se der er farve i ansigtet istedet for man sidder nærmest heltgennemsigtig og ser halv syg ud. Det dur altså ikke.

Der findes et hav af selvbruner så hvis man aldrig rigtigt har brugt det før ka det være svært at finde ud a hvilken som er god og hvorfor. Så derfor jeg valgt at afsløre min ynglings selvbruner som ikke er dyr! Her kan alle være med.

img_9172

 Sunkissed self-tanning min personlige farvorit pt! Jeg købte den første  gang i Berlin og blev lidt panisk da den var tom, men så faldt jeg faktisk over den i normal og har siden ikke brugt andre. Den er i skumform hvilket jeg bedst kan lig at bruge, jeg synes det er lidt lettere at styre. Men det jo en smags sag. Skummet er brunt når det kommer ud så man bliver brun med det samme. Det gode ved at skummen er brun, er at man kan se hvor man mangler at smørre ekstra godt ud. Så man undgår streger. Jeg synes den har en rigtig fin farve som ser naturlig ud. Har faktisk ikke noget dårligt at sige om den. Den kan fåes til 39,- i Normal.

img_9175

Inden jeg skal have selvbruner på, sørger jeg altid for min hud er helt ren. Jeg skrubber den godt dagen før så alle døde hudceller kommer væk, det gør at man får et bedre resultat og undgår ujævn farve. Jeg tager altid creme på så huden er frisk og nyfugtet og ikke halvtør det kan gøre at det sidder lidt i mørke skygger hvilket ikke er pænt. cremen skal være tørret helt ind, inden man begynder på selvbruneren.

Til kroppen bruger jeg en handske, hvis man ikke har en handske kan man hurtigt lave en selv. Kom en fryse pose om hånden og så en ren sok uden over .. tadaaa hjemme lavet selvbruner handske 😄

img_9176

Til ansigtet bruger jeg en pensel. Jeg har bare taget en gammel make up børste og gjordt ren. Jeg synes det fungere bedre til ansigtet da man ligesom kan “masserer” det ned i huden på en anden måde end med en handske 👩🏽👩🏽

God fornøjelse piger 💋

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hver selfie elsker, skal have et selfie cover