“Min weekend”

Hello everyone 😁

Håber i alle har haft en god weekend. Jeg ka ihvertfald mærke at min har været god 😃 Der har været gang i den. 

Fredag: Da jeg fik fri fra frisørskolen halv 3 på Nørrebro, skulle jeg til Herlev og ha lavet en opfyldning af mine vipper. Sener mødtes jeg med 2 veninder, vi havde købt ind til at lave “homemade” strawberry daiquiri og mojitos 😃 Vi bestilte noget pizza og drak noget vin, spillet et eller andet sjovt spil min veninde havde, hvor man skulle forstille sig en situation og så gætte på hvad personen ville gøre i den situation, der var 3 valgmuligheder. Jo mere vi fik at drikke jo mere danset vi, det så sjovt når man kun er 3 mennesker men danser rundt som om man var midt på et diskotek haha. Men vi hygget os og på trods af den gode festseming var jeg hjemme i min seng ca. Kl halv 1 😃

  img_0306

img_0302

img_0305

Lørdag: Da jeg pt. Er på skole betyder det så  at jeg har lørdags fri, hvilket er fu***** lækkert! Så jeg sov selvfølgelig længe 😎 Da min kollega slash gode veninde fik fri hentede hun mig og så kørte vi i Rødovre centeret, efter det tog vi noget sol og så var det hjem og gøre sig klar.

Jeg var ude med arbejdet, for vores drikkepenge fra salonen. Det er en af de ting jeg seriøst kan gå og glæde mig til i flere uger. Har aldrig i mit liv, været så godt tilpas med mine kollegaer og chef som jeg er på den her arbejdsplads. Det er som at være sammen med en gruppe rigtig gode veninder også selvom alderen blandt os er forskelig. Jeg tror ikke folk omkring os er i tvivl om at vi hygger os sammen når vi er ude, vi plejer ikke at være ubemærket lad mig sige det sådan 😅 Det betyder meget at man har det godt med sine kollegaer, jeg kan ihvertfald mærke jeg har en helt anden lyst til at tage på arbejde end jeg nogen sinde, før har haft.

Nå men ihvertfald, så startet vi aften på dalle valle hvor vi havde bestilt bord til kl. 7 vi fik noget noget mad og en masse cocktails. Derfra gik turen videre hen og bowle og efter det gik turen så i byen. Puha der var meget sprut i løbet af den aften. Jeg er vist heller ikke helt på toppen i dag 😅 Det væreste ved sådan en tur, er næsten altid at vågne op og se sin mystory på snap, alt det lort man har lagt ud i løbet a natten. Jo mere man får at drikke, jo smukkere tror man at man blir. Det bare stik modsat 😂 Men det var en skide god aften… som altid!

img_0327

Håber i har haft en god weekend, tak fordi du læste med ❤️😁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg