"Min weekend"

“spontan tur til Sverige/ Malmø”

Igår eftermiddags snakket min kusine og jeg om at vi snart skulle tage en “smut tur” til Malmø for hyggens skyld.. Gå en tur på deres gågade, finde et lækkert sted og spise noget frokost og tage hen og få shoppet lidt. Først snakket vi om det skulle være i midten af Maj måned, men der var så længe til.. så vi aftalte at tage afsted i morgen tidligt (i dag) så det gjorde vi. Jeg elsker spontanitet! At få en pludselig ide og få den indfriet med det samme. Hvorfor også vente 😃..

img_0591

Jeg er typen der stort set aldrig planlægger tingene, typen der pakker til ferien en halv time inden jeg skal afsted. Typen der ikke stresser over at tingene ikke er skrevet ned punkt efter punkt.. tværtimod bliver jeg faktisk mere streeset af at tingene er planlagt, så gør vi det og så gør vi det, men først skal vi lige det her.. folk der planlægger tingene, stresser mig faktisk for det bliver aligevel aldrig sådan som de havde planlagt.

Da min faster hørte at vi skulle til Malmø, ville hun også med da hun aligevel havde fri fra arbejde. Hun arbejder på Herlev hospital og arbejder en hel del. Så da klokken var 9.30 i morges var vi på vej mod Sverige.

Vi parkerede bilen og begyndte at gå igennem deres gå gade, som minder lidt om strøget her hjemme. Ingen a os havde spist morgenmad så vi fandt en cafe hvor vi lige fik lidt at spise og drikke, inden vi skulle videre.

img_0589

img_0576

Da vi havde fået lidt mad, gik vi videre gennem gågaden end til vi kom ned til centeret. Jeg fik faktisk ikke shoppet så meget, fik købt to toppe/ strop bluser i Gina Tricot de er helt ens men i hver deres farve og en sort kjole fra Vera Moda med sådan noget snøre så man kan stramme den ind i taljen og det var faktisk det. Når man endelig skal shoppe synes jeg aldrig at man kan finde noget, men når man så ikke skal shoppe finder man ting overalt man gerne vil have.. er jeg den eneste som har det sådan?? Haha 😅

img_0592 img_0593

Min faster ville gerne give frokost hvilket man aldrig takker nej tak til 😃 Så vi fandt et sted der hed “Texas Long” det var ligesom at træde ind på en dinner i Texas, som navnet afsløre var det indrettet i aller bedste Texas stil og så lavede de virkelig nogle gode bruger! Bøffen havde sådan en rigtig lækkert grillet smag istedet for de bare er klasket på en stegepande og så op på brødet. Kvalitet kan smages!

img_0578 img_0579 img_0580 img_0581 img_0582 img_0588

Efter det gik turen så småt hjem ad igen. Vi fik brugt et par timer derovre og fik hygget os, hvilket var planen med det hele.

Min kusine joket lidt med “kommer jeg så med i dit blog indlæg i aften” og det gjorde du sørmer Natascha haha 😆

Tak fordi du læste med .. ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Min weekend"