"Smukke vipper + link til klinikken"

“Tattoveret bryn – Go or No go”


Godaften piger..

Jeg har været lidt fraværende det sidste stykke tid, det har der selvfølgelig været nogle grunde til men dem gider jeg ikke at komme nærmer ind på nu.

Som overskriften fortæller, så er jeg lidt i dilemma med mig selv. Jeg har længe, meget længe gået og overvejet om jeg mon skulle få tatoveret mine bryn ..

img_0011 img_0012

Og hvorfor så det tænker du sikkert.

Jeg har prøvet i et års tid at få mine bryn til at gro ud, så de kunne blive lidt tykkere jeg synes mine bryn er alt for tynde synes det ser åndssvagt ud selvom folk faktisk siger jeg har nogle ganske fine bryn men det synes jeg altså ikke selv. Jeg har så taget den dertil, at jeg faktisk har bestilt en tid i næste uge hos en af Scandinavens bedste PMU artist, Diana Hvas (mascha Vang har også fået tatoveret bryn hos hende) men nu er jeg faktisk begyndt at komme i tvivl om jeg skal springe ud i det og få det gjordt eller om jeg bare skal leve med mine små fimset bryn, som de er.

Pt får jeg dem vokset selvom der nærmest ikke er nogen grund til det, men det gør aligevel at de ser lidt mere skarpe og kantede ud og så bliver de farvet, men de bliver faktisk også tegnet lidt ekstra op hver morgen hvilket jeg er SÅ træt af!!

Jeg kender en del som har fået tatoveret bryn og de fleste er meget glade for de gjorde det, men har også bare hørt mange sige at farven den forsvinder  meget hurtigt og at man ofte skal have dem “fisket op” og det ved jeg virkelig ikke om jeg gider gøre resten af mit liv.

Så girls out there… i need your help!!

Sidder der nogle som har fået tatoveret bryn som fortryder de gjorde det, eller omvendt nogle som er lykkelig for de gjorde det. Er så tæt på af afmelde min tid i næste uge .. 🙄

Det vil i få svar på i næste uge. Hvad der skete videre herfra 😁

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Smukke vipper + link til klinikken"