"spontan tur til Sverige/ Malmø"

“Årets første tur på Bakken”

Godaften piger.. 

I dag var faktisk første gang i år, at jeg var på Bakken. Min gode veninde Emilie skrev en besked om vi ikke skulle tage ud og få noget at spise et sted, og pludselig var vi på vej til Bakken 😃

Jeg elsker Bakken! Synes simpelthen at det er så hyggeligt, og det er, hvis du spørg mig 100 gange bedre end en tur i Tivoli!

Vi gik lidt rundt på Bakken før vi fandt et sted at spise. Emilie er en lidt krævende kvinde at have med i byen, så der var to krav som skulle være opfyldt før vi kunne spise.

1. Det SKULLE være buffet! 

2. Der SKULLE være brun sovs!

Haha, men det lykkedes os altså at finde et sted som kunne opfylde hendes tårnhøje krav 😆 Og det var faktisk en rigtig lækker buffet de havde på Restutant Laura, hvor vi endte med at spise.

Da vi havde spist skulle vi selvfølgelig have en gang churrios som en lille dessert med chokoladesovs, softice og en masse sukker! Det er ligesom bare noget der høre med til en tur på Bakken, hvis du spørg mig.

img_0635

På vejen hjem tog vi en lille omvej, og kørte igennem Charlottenlund, Rungsted kyst og Vedbæk langs vandet, det er virkelig et lækkert område og de huse der ligger der oppe ligner jo små paladser, med udsigt ud til vandet, nogen af dem havde endda egen badebro ned til stranden 😍 Huse man kun kan drømme om at bo i, men aldrig kommer i nærheden af. The sad truth.

img_0636 img_0637

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"spontan tur til Sverige/ Malmø"