"Dit hjem er dig, du er dit hjem"

SugarBearHair

SugarBearHair er en vegetarisk vitamin blanding, udviklet til at forstærke håret indefra. De indeholder en kombination af vitaminer, der giver dit hår næring til at vokse sig sundt og stærkt.

Jeg ved ikke helt om jeg skal tro på det virker eller ej.. men jeg synes klart det er et forsøg værd. Jeg har bestilt en enkelt krukke som indeholder ca. 60 vingummibamser, hvilket svarer til en måneds forbrug. Man skal spise 2 om dagen. Denne koster $30 ca. 208 kr,- Så kommer der forsendelse oven i, alt i alt kom jeg af med 260 kr,- ca.

  ab6b3c7c-5a39-4023-9d17-224ef9bcab43

Jeg er ret spændt på at modtage dem. Jeg laver et nyt indlæg med min mening om SugarBearHair når jeg har prøvet dem af. Hvis det nu viser sig at de virker så det jo bare alt for fedt!! Vingummi bamser som får håret til at vokse 😍😍😍 Haha ja altså det lyder en smule for godt til at være sandt, men det finder vi snart ud af.

* INDHOLD * 

vingummibamserne indeholder en kombination af: Vitamin A, vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, vitamin B-6, folsyre, vitamin B-12, biotin, pantotensyre, jod, zink, kolin og inositol. 

Vingummibamserne er lavet af naturlige bær ekstrakt, kokosolie og et strejf af sukker. 

img_8335

1 kommentar

  • ig

    Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
    Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
    I’ve been trying for a while but I never seem to get
    there! Thank you

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Dit hjem er dig, du er dit hjem"