Last day in paradise + Link til Ystad spa

Betal dig til skønheden

Godaften piger… ❤️

I dag har været en dag jeg har glædet mig til de sidste 14 dage ca. De fleste piger elsker at forkæle sig selv lidt en gang imellem på forskelige måder, alt efter hvad man nu er til.

Jeg kan godt lig at gøre noget ud af mig selv, blive en smukkere udgave af mig selv hvis man ka sige det sådan 😄

Jeg var i dag inde på Klinik Rude på Frederiksberg og få lavet læber sammen med en veninde, da de kørte et januar veninde-tilbud.

img_0241

Det har jeg før fået gjordt, men mit liv har simpelthen fløjet afsted og pludselig var det over 2 år siden jeg sidst fik lavet mine læber, og alle der selv får lavet læber ved at man skal holde det ved lige og specielt hvis man ønsker at “bygge” læberne op så skal man komme ret reeltmæssigt hvilket jeg ikke har fået gjordt, så jeg startet lidt fra nul igen i dag da jeg ikke havde noget tilbage i mine læber.

Jeg fik 1 ml. Teosyal fordelt i både over og underlæben. Denne gang uden bedøvelse så det ku mærkes en smule 😅👄 De er simpelthen altid så søde og rare derinde. Og man føler, det gør jeg ihvertfald, at de virkelig ved hvad de laver. Jeg har kun haft positive oplevelser hos dem. Og kan varmt anbefale dem 👄🙌🏼

Jeg ville rigtig gerne lægge et før og efter billede op men mine læber er simpelthen så hævet lige nu og så har jeg fået blå mærker også, så lige nu tænker jeg ikke ligefrem “yes de flotte” men hvis i følger med på min Instagram smider jeg nok et før og efter billede op når hævelsen er faldet og de de blevet normale igen 😅

(Beklager det ikke så gode billede)

img_0239

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last day in paradise + Link til Ystad spa