Hvordan er det at være frisør

Få flot hud med citron

Hej piger..

Som de fleste af jer nok ved er der massere af C-vitamin i citroner som ikke kun er godt for dit helbred men også super godt for din hud.

C-vitamin er en vigtig ingrediens i mange hudplejeprodukter, fordi det neutraliserer frie radikaler (en slags gift for kroppen) Samtidig med at C-vitamin stimulerer cellefornyelsen ved at eksfoliere din hud.

Hvis du er en af dem der har taget meget sol igennem tiden vil du nok kende til det med at have fået solskader i ansigtet. Det viser sig i form at mørke pletter på huden. C-vitamin i citronerne er en af de blideste og mest naturlige måder at lysne mørke pletter på huden. Og samtidig udjævner din hudtone. C-vitamin er også med til at reparere dit bindevæv, hvilket reducere de fine linjer og rynker i huden.

img_9375

Fremgangsmåde; 

Skær en citron i halve/ skiver og brug det som ansigtsbehandling mindst 1 gang om ugen. Skrub dit ansigt med en skrive citron i et minuts tid og skyl derefter ansigtet med koldt vand. Kom til sidst en god fugtighedscreme i ansigtet til af afslutte med.

Dette vil fjerne genstridigt snavs og døde hudceller, samtidig med det opbygger overfladen af din hud. Dit ansigt vil se sundere og yngre ud og det bedste af det hele er, at du bruger noget frisk og helt naturligt fra vor kære moder jord 😁

God for nøjelse piger!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det at være frisør